Ο Κύπριος gay που απέκτησε τρίδυμα με τον σύντροφό του σκέφτεται να έρθει να ζήσει μόνιμα στην Κύπρο! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κύπριος gay που απέκτησε τρίδυμα με τον σύντροφό του σκέφτεται να έρθει να ζήσει μόνιμα στην Κύπρο! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Joshua, η Zoe και η Kate βρίσκονται στην αγκαλιά των δύο μπαμπάδων τους στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής και η είδηση ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς ο Χρίστος και ο Theo Μενελάου είναι το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι στον κόσμο που αποκτά τρίδυμα με παρένθετη μητέρα.

Ο Xρίστος Μενελάου που κατάγεται από την Κύπρο μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την καθημερινότητά του ζευγαριού μετά τον ερχομό των παιδιών τους στον κόσμο,  το πώς τα τρία αγγελούδια έχουν αλλάξει τη ζωή τους αλλά και τη στήριξη που έχουν δεχθεί από την Κύπρο.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε σκέφτονται σοβαρό το ενδεχόμενο να μετακομίσουν μόνιμα στην Κύπρο,  καθώς στη Νότια Αφρική δέχονται μεγάλο ρατσισμό, αφού ο πόλεμος που δέχονται τους στεναχώρησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE