ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γυναίκα παραλίγο να καεί ζωντανή από αναμμένο κερί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γυναίκα παραλίγο να καεί ζωντανή από αναμμένο κερί

Σε αναμμένο κερί στο χώρο του δωματίου, πιθανολογείται η αιτία πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στη Λευκωσία, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική γύρω στις 10:19 το βραδύ της Παρασκευής (25/11) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά  σε  υπνοδωμάτιο οικίας στην οδό Λάζαρου Γεωργίο, στο Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμοός Ακροπόλεως ΄΄ Λοχία Σπύρου Τταντή΄΄ με 2 οχήματα και η ώρα 10.50 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλιχτήρα από το νερό του οχήματος και 2 Αναπνευστικές Συσκευές.

Την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς στην οικία βρισκόταν η ιδιοκτήτρια. Καταστράφηκε μια τηλεόραση, ένα κλιματιστικό, ένας καναπές και  καρέκλα. Κάηκαν επίσης και  2 παπαγάλοι.

Επιπλέον  επηρεάστηκε  η βαφή όλης της οικίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και η πυρκαγιά πιθανότατα οφείλεται σε αναμμένο κερί στο χώρο του δωματίου. 

​* Φωτογραφία Αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, και ο ειδικός αντιπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, συνέχισαν σήμερα τη συζήτηση στο πλαίσιο που έθεσαν οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, στη συνάντηση τους στις 2 Απριλίου, την πρώτη που είχαν μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE