Αναχωρούν εκτάκτως πυροσβέστες της Κυπριακής Δημοκρατίας για το Ισραήλ – Μεταβαίνουν τώρα στο αεροδρόμιο Πάφου

Αναχωρούν εκτάκτως πυροσβέστες της Κυπριακής Δημοκρατίας για το Ισραήλ – Μεταβαίνουν τώρα στο αεροδρόμιο Πάφου

Εκτάκτως αναχωρούν την Παρασκευή (25/11), 25 μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Κυπριακής Δημοκρατίας για το Ισραήλ, από το αεροδρόμιο Πάφου, με σκοπό την συνδρομή στην κατάσβεση των πυρκαγιών που μαίνονται στην γείτονα χώρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μας (22:15) αυτή τη στιγμή τα μέλη της Πυροσβεστική Υπηρεσίας μεταφέρονται στην Πάφο για να μεταβούν με αεροπλάνο c – 130 στο Ισραήλ ώστε να συνδράμουν στο αγώνα κατά της πύρινης λαίλαπας.

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας φέρουν 80.000 άνθρωπους να έχουν αναγκάστεί να εγκαταλείψουν άρον-άρον τα σπίτια τους καθώς οι πυρκαγιές έφθασαν στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ τη Χάιφα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE