ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΥ: Παραλίγο τραγωδία! Το ένα όχημα λίγο έλειψε να πέσει στη θάλασσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΥ: Παραλίγο τραγωδία! Το ένα όχημα λίγο έλειψε να πέσει στη θάλασσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής (25/11) στο δρόμο Πότιμα- Κισσόνεργας στην Πάφο.

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων σημειώθηκε αργά το απόγευμα Παρασκευής 25/11 στο δρόμο των Ποτίμων.

Πρόκειται για δύο άνδρες και μια γυναίκα, των οποίων η κατάσταση τους κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο - Σφοδρή μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ημιφορτηγό σταμάτησε με την πρόσοψη σε παρακείμενο χωράφι, ενώ το ΙΧ σχεδόν να βρεθεί στη θάλασσα.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί λόγω αυξημένης κίνησης στην περιοχή.

Η τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.  

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στο farosonair.com επίσημοσυνεργάτη της ιστοσελίδας μας στην Πάφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE