Μαθητές «λιντσάρουν» δύο αστυνομικούς στο Λονδίνο – VIDEO

Μαθητές «λιντσάρουν» δύο αστυνομικούς στο Λονδίνο – VIDEO

«Ήταν σαν μία αγέλη άγριων λύκων» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στην Sun

Σοκ προκαλεί η επίθεση μιας ομάδας 30 μαθητών που σχεδόν λίντσαραν δύο αστυνομικούς, η μια εκ των οποίων ήταν γυναίκα, στο νότιο Λονδίνο.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα των μαθητών συγκεντρώθηκε έξω από σχολείο προκειμένου να παρακολουθήσει έναν «ραντεβού» για καβγά μεταξύ δύο κοριτσιών.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο ένας από τους δύο αντίληφθηκε ότι κάποιος μαθητής προσπαθούσε να κρύψει ένα μεγάλο μαχαίρι και τον πλησίασε με σκοπό να του κάνει έλεγχο. Τότε ένα τσούρμο παιδιών έσπρωξε τον αστυνομικό αρχικά στο καπό ενός αυτοκινήτου και στη συνέχεια στο έδαφος.

Στη συνέχεια οι νεαροί, όπως φαίνεται στο βίντεο, περικυκλώνουν τον αστυνομικό κλοτσώντας τον στο κεφάλι.

Μετά από αρκετά δευτερόλεπτα η γυναίκα συνάδελφός του κατόρθωσε να τον απομακρύνει από το οργισμένο πλήθος, ενώ στην προσπάθεια της αυτή και η ίδια δέχθηκε μια γροθία στο σαγόνι.

«Ήταν σαν μία αγέλη άγριων λύκων» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στην Sun.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.