Βόμβα στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού! Κατάθεση-φωτιά εναντίον Θωμά από τον Π.Α.!

Βόμβα στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού! Κατάθεση-φωτιά εναντίον Θωμά από τον Π.Α.!

Πρώτη ουσιαστική εξέλιξη στη δίκη για το τριπλό φονικό της Λεμεσού που διεπράχθη στις 24 Νοεμβρίου του 2015 και είχε ως θύματα τους αδερφούς Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, καθώς και τον Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Για πρώτη φορά υπήρξε μαρτυρία από άτομο που υποστήριξε ότι είδε τον κατηγορούμενο Χρίστο Θωμά να μαχαιρώνει με μανία το πρώτο θύμα. Μάλιστα, το δικαστήριο πλέον θεωρεί ότι εκ πρώτης έχει υπόθεση φόνου εκ προμελέτης τριών ατόμων.

Ο Π. Α. κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ακολούθησε τον δράστη από τη στιγμή που έφυγε από το μαγαζί του πατέρα του, μέχρι και την πρώτη δολοφονία, της οποίας ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Η συγκλονιστική περιγραφή του φόνου του Παράσχου Ντορζή από τον μάρτυρα!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE