Συνεχίζει τις τηλεφωνικές επαφές με ηγέτες ο Πρόεδρος, μίλησε και με Μέρκελ

Συνεχίζει τις τηλεφωνικές επαφές με ηγέτες ο Πρόεδρος, μίλησε και με Μέρκελ

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ είχε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τις εξελίξεις στο Κυπριακό, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης στο twitter.

Νωρίτερα με αναρτήσεις του στο twitter, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι την Πέμπτη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνομίλησε επίσης τηλεφωνικά με την Βρετανίδα Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, με τον οποίο συζήτησαν τόσο το Κυπριακό όσο και τις φωτιές στη γειτονική χώρα, αλλά και με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE