Χίλια μπράβο στον Λευκωσιάτη επιχειρηματία! Ευαισθητοποιήθηκε και πρόσφερε στέγη και εργασία στον άστεγο συμπολίτη μας

Χίλια μπράβο στον Λευκωσιάτη επιχειρηματία! Ευαισθητοποιήθηκε και πρόσφερε στέγη και εργασία στον άστεγο συμπολίτη μας

Ναι, υπάρχει ανθρωπιά και ελπίδα στην κακόμοιρη μας Κύπρο.

Δεν είναι όλα μαύρα και άραχνα σε αυτό τον τόπο και αυτό το αποδεικνύει για άλλη μια φορά η προσφορά των Κυπρίων σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Την Τετάρτη 23/11, η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», έφερε στο προσκήνιο το ανθρώπινο δράμα ενός μετανάστη συμπολίτη μας, του Κύπριαν, από την Ρουμανία, ο οποίος έχασε την εργασία του και μέσα σε δυο βδομάδες βρέθηκε άστεγος να κοιμάται σε ένα παγκάκι σε πάρκο στην Ορόκλινη.

Η αναδημοσίευση του εν λόγω θέματος στην ιστοσελίδα μας προκάλεσε το ενδιαφέρον αναγνωστών μας οι οποίοι ζήτησαν στοιχεία για τον Κύπριαν ώστε να βοηθήσουν. Την ίδια ανταπόκριση από συμπολίτες μας είχε και η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», άλλοι για να δώσουν χρήματα και άλλοι στέγη.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα της εφημερίδας, Λευκωσιάτης επιχειρηματίας πρόσφερε στον Κύπριαν και στέγη και εργασία με τον Κύπριαν να εκφράζει συγκινημένος δημόσια, τις ευχαριστίες του καθώς αποδέχτηκε ασφαλώς την πρόταση.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά μετά από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη: «Τι να πω, μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν αυτές τις μέρες. Για την αγάπη τους θα είμαι υπόχρεος όσο ζω. Έζησα τη χαρά καλοσύνης και θα τη μοιράζω και εγώ στην ζωή μου για να ξεπληρώσω το καλό που έκαναν για μένα», σημείωσε.

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Ένας άστεγος, ετών 35! Όλη του η ζωή ανατράπηκε μέσα σε λίγες ώρες – «Σπίτι» του το πάρκο​

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο μικροσκόπιο η βουλευτική ασυλία: Άνοιξε η συζήτηση για αλλαγή του Συντάγματος

Στο μικροσκόπιο η βουλευτική ασυλία: Άνοιξε η συζήτηση για αλλαγή του Συντάγματος

Την τροποποίηση του Άρθρου 83 του Συντάγματος αναφορικά με τη βουλευτική ασυλία συζήτησε επί της αρχής η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών την Τετάρτη, με τα μέλη της να εκφράζουν τις απόψεις τους επί του θέματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE