Προσπάθησε να το «σκάσει» από την Κύπρο με χιλιάδες ευρώ στις αποσκευές του

Προσπάθησε να το «σκάσει» από την Κύπρο με χιλιάδες ευρώ στις αποσκευές του

Η Αστυνομία ψάχνει την προέλευσή των χρημάτων...

Με €142,900 στις αποσκευές του, επιχείρησε να ταξιδέψει, τα ξημερώματα της Πέμπτης 24/11, 39χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με παράνομη κατοχή περιουσίας.
 
Ήταν γύρω στις 3:30π.μ. την Πέμπτη, όταν μέλη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίων (ΔΑΣΑ), κατά τον έλεγχο των αποσκευών πτήσης, που θα αναχωρούσε από το αεροδρόμιο Λάρνακας, εντόπισαν μέσω του τομογράφου, μια ύποπτη αποσκευή, ιδιοκτησία 39χρονου κατοίκου Λεμεσού.
 
Διενεργήθηκε περεταίρω έλεγχος της αποσκευής, στην παρουσία του 39χρονου, κατά τη διάρκεια του οποίου, εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €142,900, σε τέσσερις δεσμίδες χαρτονομισμάτων. Στον 39χρονο, διενεργήθηκε και σωματικός έλεγχος, κατά τον οποίο εντοπίστηκε στην κατοχή του, το χρηματικό ποσό των €700.
 
Ανακρινόμενος ο 39χρονος, φέρεται να έδωσε κάποιους ισχυρισμούς για την προέλευση των χρημάτων, οι οποίοι διερευνώνται.
 
Το πρωί της Πέμπτης 24/11, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE