ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανατροπή στην υπόθεση φόνου της Ντανιέλα Ρόσκα – Πάει στο Ανώτατο η υπόθεση

Ανατροπή στην υπόθεση φόνου της Ντανιέλα Ρόσκα – Πάει στο Ανώτατο η υπόθεση

Δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι ποινές των δυο καταδικασθέντων στην υπόθεση ανθρωποκτονίας την Μολδαβής, Ντανιέλα Ρόσκα έγκλημα που διαπράχτηκε μεταξύ 31ης Οκτωβρίου και 1ης Νοεμβρίου του 2015 στο διαμερίσματα της στο Μακένζι.

Αυτό διότι σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η Νομική Υπηρεσία από την μια θεώρησε ότι οι ποινές δεκατριών και δέκα χρόνων που επιβλήθηκαν στους Πέλοβ και Σλάτσεβ ήταν ανεπαρκείς ενώ την ίδια ώρα η πλευρά του Πέλοβ, θεωρεί την ποινή υπερβολική.

Υπενθυμίζουμε ότι σε παλαιότερο δημοσίευμα μας, είχαμε καταγράψει την πρόθεση των δικηγόρων του Πέλοβ να εφεσιβάλουν την απόφαση που επιβλήθηκε από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας στον πελάτη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: «Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο έφεσης» - Ο δικηγόρος του Πέλοφ δείχνει να διαφωνεί με την ποινή των 13 χρόνων

Ως εκ τούτου, υπάρχει ανατροπή στις καταδίκες των προφυλακισθέντων οι οποίες θα οδηγηθούν στο Ανώτατο Δικαστήριο το οποίο θα κρίνει τις πρωτόδικες αποφάσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για ανθρωποκτονία κατηγορείται και ο 26χρονος Παναγιώτης Αλεξάνδρου από τα Λειβάδια, με την ακρόαση της υπόθεσης του να είναι ορισμένη για την Παρασκευή (25/11).

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Πέλοβ, ο ίδιος προτίθεται να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του Αλεξάνδρου κάτι που θεωρήθηκε ως μετριαστικός παράγοντας στην ποινή που του επιβλήθηκε.  

Παρόμοια υπόθεση  

Υπενθυμίζουμε ότι το 2007 στη Λευκωσία συνέβη ένα παρόμοιο αποτρόπαιο έγκλημα με κοινά στοιχεία όπως αυτού που αφορά τον φόνο της Ρόσκα.

Συγκεκριμένα, πρωταγωνιστές ήταν ο Καλανίδης και ο Παύλος Τσιβιτσοφ όταν διέρρηξαν ινστιτούτο μασάζ στην Λευκωσία προκαλώντας με βάναυσο τρόπο τον θάνατο μια κοπέλας.

Το Κακουργιοδικείο επέβαλε στους δυο κατηγορουμένους ποινή φυλάκισης 10 και 8 ετών με την νομική υπηρεσία να ασκεί έφεση στην απόφαση αυξάνοντας την ποινή τους στα 15 χρόνια.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η διάρρηξη σε ινστιτούτο μασάζ που εξελίχθηκε σε ανθρωποκτονία (2007). Δυο ομογενείς, φίμωσαν και ξυλοκόπησαν δυο κοπέλες στη Λευκωσία. Η μια δολοφονήθηκε ενώ έψαξαν για χρήματα ακόμη και στον κόλπο τους ... 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top