Ο Πύργος του Άιφελ χωρίς την κορυφή του

Ο Πύργος του Άιφελ χωρίς την κορυφή του

Στη σπάνια φωτογραφία της εποχής φαίνεται η ταχύτατη πρόοδος των εργασιών, αλλά και οι Παριζιάνοι που απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη νότια περιοχή του Σηκουάνα.

Πιθανώς οι περιπατητές συζητούσαν για το «τερατούργημα» που βρισκόταν σε εξέλιξη και δεχόταν καθημερινά τα «οργισμένα» πυρά του Τύπου, των καλλιτεχνών και των κατοίκων της πόλης.
Ο μεταλλικός Πύργος που κατασκευάστηκε με σκοπό να αποτελέσει την είσοδο της Διεθνούς Έκθεσης όπου θα εορτάζονταν και τα 100 χρόνια της Γαλλικής Επανάστασης, ζυγίζει περίπου 10 χιλιάδες τόνους. 
 

Δείτε περισσότερα και τη φωτογραφία στη mixanitouxronou.com.cy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE