Ο Πύργος του Άιφελ χωρίς την κορυφή του

Ο Πύργος του Άιφελ χωρίς την κορυφή του

Στη σπάνια φωτογραφία της εποχής φαίνεται η ταχύτατη πρόοδος των εργασιών, αλλά και οι Παριζιάνοι που απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη νότια περιοχή του Σηκουάνα.

Πιθανώς οι περιπατητές συζητούσαν για το «τερατούργημα» που βρισκόταν σε εξέλιξη και δεχόταν καθημερινά τα «οργισμένα» πυρά του Τύπου, των καλλιτεχνών και των κατοίκων της πόλης.
Ο μεταλλικός Πύργος που κατασκευάστηκε με σκοπό να αποτελέσει την είσοδο της Διεθνούς Έκθεσης όπου θα εορτάζονταν και τα 100 χρόνια της Γαλλικής Επανάστασης, ζυγίζει περίπου 10 χιλιάδες τόνους. 
 

Δείτε περισσότερα και τη φωτογραφία στη mixanitouxronou.com.cy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE