Χριστόφιας: «Πως η ανάγκη γίνεται ιστορία» - Παρουσιάζει το βιβλίο του o τέως Πρόεδρος

Χριστόφιας: «Πως η ανάγκη γίνεται ιστορία» - Παρουσιάζει το βιβλίο του o τέως Πρόεδρος

Με ένα στοίχο από το ιστορικό τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου «Ρόζα» επέλεξε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας ως τίτλο στο πολυαναμενόμενο βιβλίο του.

Και ο τίτλός αυτού «Πως η ανάγκη γίνεται ιστορία» 

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/11 στο ξενοδοχείο Hilton Park και ομιλητές θα είναι ο ΓΓ ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, Εκπαιδευτικός Κυριάκος Νεοκλέους, πρώην Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Δημητρίου, Καθηγητής στο Τμήμα Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών Πανεπιστημίου Κύπρου Νιαζί Κιζίλγιουρεκ.

Πάντως το βιβλίο αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις αφού ο τέως Πρόεδρος θα τοποθετηθεί για την πενταετία διακυβέρνησης του αλλά και για το Μαρί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE