Ακιντζί σε Αναστασιάδη: «Ε έχω δουλειά ρε κουμπάρε»

Ακιντζί σε Αναστασιάδη: «Ε έχω δουλειά ρε κουμπάρε»

Η ατάκα στα ελληνικά που διέκοψε την συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Μοντ Πελεράν.

Κατά την πρωινή συνάντηση των δύο ηγετών την Δευτέρα (22/11), ο Μουσταφά Ακιντζί ανακοίνωσε ότι το απόγευμα της ίδιας μέρας, μεταξύ 6 και 8, θα ήθελε να ήταν κενό το πρόγραμμα γιατί είχε μια δουλειά, αναφέρει σε δημοσίευμα του ο «Πολίτης».

 

Στην απορία του Νίκου Αναστασιάδη για το τι είναι αυτό που είχε, ο Ακιντζί απάντησε στα ελληνικά μάλιστα «Ε έχω δουλειά ρε κουμπάρε».

 

Εικάζεται ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης είχε καθορισμένο ραντεβού συνεννόησης με την Άγκυρα ή επιδίωκε, όπως και την προηγούμενη φορά, να φθάσει στην ουσία στο παρά πέντε της διαπραγμάτευσης.

Διαβάστε επίσης: «Δεν είμαστε έτοιμοι να εξαγγείλουμε νεκροψία...» Οι πρώτες αντιδράσεις για το ναυάγιο του Μοντ Πελεράν - ΒΙΝΤΕΟ

Η αιτία του αδιεξόδου στις συνομιλίες του Μοντ Πελεράν

«Εκεί που ήμασταν» - Δήλωση όλο νόημα μετά τη διακοπή των συζητήσεων Αναστασιάδη-Ακιντζί για δείπνο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE