Αποκαλύπτουμε την οικογένεια που ανήκει η γη όπου επένδυσαν Ελληνοκύπριοι στα Κατεχόμενα για ανέγερση πολυτελούς ξενοδοχείου

Αποκαλύπτουμε την οικογένεια που ανήκει η γη όπου επένδυσαν Ελληνοκύπριοι στα Κατεχόμενα για ανέγερση πολυτελούς ξενοδοχείου

Σε ξενοδοχειακή μονάδα που κτίζεται σε γη ιδιοκτησίας γνωστής Τουρκοκυπριακής οικογένειας επένδυσαν Ελληνοκύπριοι.

Του Μιχάλη Μενελάου

Δυο νέα υπερπολυτελή ξενοδοχεία κτίζονται στην κατεχόμενη παράλια γη της Κερύνειας.

Το ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται υπό ανέγερση στο κατεχόμενο χωριό Άγιος Γεώργιος, είναι μέσα σε γη που ανήκει σε γνωστή οικογένεια του νησιού μας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE