Σεισμική δόνηση στη Λεμεσό

Σεισμική δόνηση στη Λεμεσό

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην ορεινή περιοχή της Λεμεσού ύψους 3,4 ρίχτερ στις 10:32 το πρωί της Δευτέρας 21/11.

Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 24.51 km και 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από το κέντρο της πόλης, δηλαδή μεταξύ των χωριών Τριμίκλινης και Πέρα Πέδι. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί το όποιο παράπονο.

Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 6/11 γύρω στις 21:45 σημειώθηκε σεισμική δόνηση 4,2 ρίχτερ και η οποία είχε γίνει αισθητή.

Δείτε φωτογραφία με το σημείο της σεισμικής δόνησης:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE