ΠΑΦΟΣ: Διαρρήκτης πιάστηκε στα πράσα όταν έβγαινε από την οικία – Τον περίμενε στην αυλή ο ιδιοκτήτης

ΠΑΦΟΣ: Διαρρήκτης πιάστηκε στα πράσα όταν έβγαινε από την οικία – Τον περίμενε στην αυλή ο ιδιοκτήτης

Διαρρήκτης πιάστηκε στα πράσα όταν πήγε να κλέψει κατοικία στην Πάφο.

Πρόκειται για 42χρονο Πολωνό ο οποίος φέρεται να διέρρηξε κατοικία στην Πάφο με σκοπό  την κλοπή όταν έγινε αντιληπτός από γείτονα.

Αμέσως ο γείτονας ειδοποίησε συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της κατοικίας ο οποίος έσπευσε στο σπίτι ειδοποιώντας και την Αστυνομία.  Για καλή του τύχη ο δράστης δεν είχε διαφύγει και τον εντόπισε στην αυλή  της οικίας.

Ο 42χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του εντοπίστηκε μια βαλίτσα με διάφορα αντικείμενα που φαίνεται πως είχε αποσπάσει από το σπίτι.

Αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.