Απίστευτη επίθεση στη μάνα του Παντελίδη με χυδαίους χαρακτηρισμούς

Απίστευτη επίθεση στη μάνα του Παντελίδη με χυδαίους χαρακτηρισμούς

Φαίνεται ότι ο πανικός κάποιων είναι τόσο μεγάλος που δεν υπολογίζουν, ούτε τα 9μηνα, ούτε βεβαίως την κατάσταση της μάνας του νεκρού τραγουδιστή.

Την Παρασκευή (18/11) λοιπόν, στο προφίλ της μητέρας του Παντελή, ειδικά κάτω από την εικόνα με την κρεμάλα, γράφτηκαν από μαϊμού προφίλ, σχόλια για τον αποθανώντα, που προσβάλλουν την μνήμη του.

Όπως αναφέρει το Nasos-Blog, με χυδαίες εκφράσεις κάποιοι πλέον έχουν φτάσει σε σημείο να επιτίθενται στην μάνα.

Βεβαίως οι λογαριασμοί μπορεί να είναι μαϊμού αλλά η ip, το ίχνος του τύπου ή της τύπισσας που γράφουν αυτές τις αηδίες είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί.

Για να είμαι ακριβείς, σε λίγες ώρες θα έχει εντοπιστεί.

Η ίδια η Αθηνά δεν αντέδρασε. Το μόνο που έκανε είναι να κατεβάσει το πόστ, διότι η συζήτηση είχε φτάσει σε τραγικό σημείο.

Η ίδια γνωρίζει καλά πώς οι κινήσεις αυτές μόνο τυχαίες δεν είναι.

Και καλά θα κάνουν και κάποιοι που την φοβούνται να καταλάβουν πως τόσο η ίδια αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας του Παντελίδη δεν θα σταματήσουν μέχρι να μάθουν την αλήθεια…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.