Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πρώην Πρόεδρος της Ελλάδας Κωστής Στεφανόπουλος

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πρώην Πρόεδρος της Ελλάδας Κωστής Στεφανόπουλος

Με λοίμωξη του αναπνευστικού νοσηλεύεται ο 90χρονος πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος.

Με λοίμωξη του αναπνευστικού νοσηλεύεται ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». 

Η διεύθυνση του νοσοκομείου, αποτυπώνοντας και τη θέληση της οικογένειας του κ. Στεφανόπουλου, εξέδωσε λιτή ανακοίνωση στην οποία σημειώνει ότι επόμενο ανακοινωθέν για την υγεία του θα εκδοθεί μόνο εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους οικείους του και τους θεράποντες ιατρούς του δίνοντας και το στίγμα της διακριτικότητας που η οικογένεια επιθυμεί να τηρηθεί.

Ο Κωστής Στεφανόπουλος, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας από τον Μαρτίου του 1995 μέχρι και τον Μάρτιο του 2005, είναι σε προχωρημένη ηλικία (90 ετών) και η υγεία του είναι, ήδη, σοβαρά επιβαρυμένη.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE