ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμός κλοπιμαίου αυτοκινήτου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμός κλοπιμαίου αυτοκινήτου

Στις φλόγες τυλίχτηκε όχημα ενοικίασης στη Λεμεσό.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την Πυροσβεστική: η ώρα 05:55 μ.μ λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά  σε όχημα ενοικίασης μάρκας NISSAN DIDDA , σε ανοικτό χώρο στο κόλπο Πισουρίου στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 06:25. Το όχημα ανήκει στην εταιρεία ενοικιάσεως και ήταν δηλωμένο σαν κλοπιμαίο.

Το όχημα  καταστράφηκε ολοσχερώς. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και πρόκειται περί εμπρησμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE