Ο Τραμπ επέλεξε τρεις 'σκληρούς' για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το ΣΕΑ και τη CIA

Ο Τραμπ επέλεξε τρεις 'σκληρούς' για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το ΣΕΑ και τη CIA

Και οι τρεις άνδρες δήλωσαν ότι αποδέχθηκαν την πρόταση του μεγιστάνα.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο Ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ, επέλεξε σήμερα τρεις συντηρητικούς πολιτικούς οι οποίοι θεωρούνται πιστοί στον ίδιο με εξαιρετικά σκληρές θέσεις όσον αφορά τα ζητήματα της μετανάστευσης και της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, οι οποίοι θα ηγηθούν όταν αναλάβει την εξουσία η κυβέρνησή του στα πεδία της εθνικής ασφάλειας και της επιβολής του νόμου: τον γερουσιαστή Τζεφ Σέσιονς, ο οποίος θα αναλάβει Υπουργός Δικαιοσύνης, και τον Μάικ Πομπέο, ο οποίος θα αναλάβει επικεφαλής της αμερικανικής υπηρεσίας κατασκοπείας, της CIA.

Επιπλέον, ο υποστράτηγος ε.α. Μάικ Φλιν, ο οποίος υποστηρίζει σθεναρά τις υποσχέσεις του Τραμπ περί υιοθέτησης ακόμη πιο σκληρής στάσης από τις ΗΠΑ έναντι των τζιχαντιστικών οργανώσεων, επελέγη από τον Τραμπ για να αναλάβει το αξίωμα του συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου. Οι τρεις επιλογές αυτές, οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν σήμερα με μια ανακοίνωση της ομάδας μετάβασης του Τραμπ, γνωστοποιούνται καθώς ο Ρεπουμπλικάνος εκλεγμένος πρόεδρος συνεχίζει τις ζυμώσεις για να καταλήξει στα πρόσωπα που θα στελεχώνουν την κυβέρνησή του, η οποία θα διαδεχθεί αυτήν του Δημοκρατικού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα την 20ή Ιανουαρίου. Και οι τρεις άνδρες δήλωσαν ότι αποδέχθηκαν την πρόταση του μεγιστάνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline: