Μεταβαίνει στην Ελβετία για τον δεύτερο γύρο συνομιλιών ο Πρόεδρος - Ελπίδα για κατάληξη και ανταλλαγή χαρτών

Μεταβαίνει στην Ελβετία για τον δεύτερο γύρο συνομιλιών ο Πρόεδρος - Ελπίδα για κατάληξη και ανταλλαγή χαρτών

Μεταβαίνει στο Mont Pèlerin ο ΠτΔ με την ελπίδα ότι στον δεύτερο γύρο των συνομιλιών θα υπάρξει κατάληξη, η οποία θα επιτρέπει την ανταλλαγή χαρτών και θα δημιουργεί την προοπτική προς τη λύση του Κυπριακού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, μετά το μεσημέρι για το Mont Pèlerin της Ελβετίας, όπου από την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016, μέχρι και την Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016, θα έχει συνομιλίες με τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας κ. Mustafa Akıncı, για το Εδαφικό.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συνοδεύεται από τον διαπραγματευτή κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλο, την κα Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή και τους κ.κ. Πόλυ Πολυβίου, Κύπρο Χρυσοστομίδη, Παναγιώτη Δημητρίου, Νίκο Κλεάνθους, Τουμάζο Τσιελεπή, Μάριο Ηλιάδη και Ανδρέα Χατζηράφτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE