Κατηγορήθηκε απο το δικαστήριο ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας

Κατηγορήθηκε απο το δικαστήριο ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου παρουσιάστηκε την Παρασκευή (18/11) ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας Νίκος Πενταράς σε σχέση με υπόθεση κατοχής αρχαιοτήτων.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (18/11) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αποφάσισε όπως ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας Νίκο Πενταρά αλλά και η σύζυγος του κατηγορηθούν για την υπόθεση κατοχής αρχαιοτήτων που εντοπίστηκαν στην εξοχική τους κατοικία.

Η βασική κατηγορία είναι αυτή της κατοχής αρχαιοτήτων χωρίς άδεια.

Η υπόθεση έχει οριστεί στις 19 Μαΐου του 2017. Να σημειώσουμε πως ο φάκελος της συγκεκριμένης υπόθεσης είχε οδηγηθεί στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

Οι οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας ήταν σαφείς: Η υπόθεση πρέπει να προχωρήσει κανονικά και να ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, πρόκειται για υπόθεση του 2014  όταν διαρρήκτης ο οποίος είχε κλέψει αρχαιότητες πιάστηκε στην «φάκα» αστυνομικών στη Λεμεσό. Ο διαρρήκτης κατά την διάρκεια της κατάθεσης του ανέφερε πως τα κλοπιμαία τα είχε κλέψει από την εξοχική κατοικία του ζεύγους Πενταρά στην Πάφο.

Διαβάστε ακόμη: 

ΠΑΦΟΣ: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE