Κατηγορήθηκε απο το δικαστήριο ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας

Κατηγορήθηκε απο το δικαστήριο ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου παρουσιάστηκε την Παρασκευή (18/11) ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας Νίκος Πενταράς σε σχέση με υπόθεση κατοχής αρχαιοτήτων.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (18/11) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αποφάσισε όπως ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας Νίκο Πενταρά αλλά και η σύζυγος του κατηγορηθούν για την υπόθεση κατοχής αρχαιοτήτων που εντοπίστηκαν στην εξοχική τους κατοικία.

Η βασική κατηγορία είναι αυτή της κατοχής αρχαιοτήτων χωρίς άδεια.

Η υπόθεση έχει οριστεί στις 19 Μαΐου του 2017. Να σημειώσουμε πως ο φάκελος της συγκεκριμένης υπόθεσης είχε οδηγηθεί στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

Οι οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας ήταν σαφείς: Η υπόθεση πρέπει να προχωρήσει κανονικά και να ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, πρόκειται για υπόθεση του 2014  όταν διαρρήκτης ο οποίος είχε κλέψει αρχαιότητες πιάστηκε στην «φάκα» αστυνομικών στη Λεμεσό. Ο διαρρήκτης κατά την διάρκεια της κατάθεσης του ανέφερε πως τα κλοπιμαία τα είχε κλέψει από την εξοχική κατοικία του ζεύγους Πενταρά στην Πάφο.

Διαβάστε ακόμη: 

ΠΑΦΟΣ: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE