Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια υποστηρίζει Λεμεσιανο υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια υποστηρίζει Λεμεσιανο υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο

Σωστά, διαβάσατε...Ντίβα του Ελληνικού πενταγράμμου υποστηρίζει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Λεμεσού.

Ο λόγος φυσικά για την Λαίδη Αντζελα Δημητρίου. 

Η Αντζελα Δημητρίου βρίσκεται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό για μια και μοναδική εμφάνιση στο γνωστό νυκτερινό κέντρο "ΝΟΤΕΣ" μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. 

Η λαίδη συναντήθηκε με τον γνωστό δημοσιογράφο της τηλεόρασης Σίγμα και δημοτικό σύμβουλο, Λουκά Σπαθάρη ο οποίος είναι και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Λεμεσού. Η συνάντηση τους έγινε στο ατελιέ της συζύγου του Λουκά, Ελινας Λεβέντη, γνωστής σχεδιάστριας μόδας, αφού η τελευταία θα επιμεληθεί την εμφάνιση της. 

Η Αντζελα Δημητρίου, φωτογραφήθηκε με τον Λουκά Σπαθάρη κρατώντας την κάρτα υποψηφιότητας του, δηλώνοντας υποστηρικτής του.


Δείτε τις φωτογραφίες 




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE