Ενταση, μολότοφ και οδοφράγματα γύρω από το Πολυτεχνείο

Ενταση, μολότοφ και οδοφράγματα γύρω από το Πολυτεχνείο

Ενταση στο Πολυτεχνείο με νεαρούς να εκτοξεύουν μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις.

Νεαροι έστησαν οδοφράγματα στις οδούς Στουρνάρη και Πατησίων με θρανία και καρέκλες που πήραν από τις αίθουσες του Ιδρύματος και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες και μολότωφ στις αστυνομικές δυνάμεις.

Επίσης, αντιεξουσιαστές έχουν ανέβει σε ταράτσες και χτυπούν από εκεί τις δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες κάνουν χρηση χημικών.

Υπενθυμίζεται ότι ομάδες νεαρών είχαν παραμείνει μέσα στο ιστορικό κτίριο, έχοντας καταλάβει το κτίριο Γκίνη και έτσι οι πύλες του ΕΜΠ παρέμειναν ανοικτές. 

Δείτε τις φωτογραφίες 



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τραγωδία: Έχασε την ισορροπία της και καταπλακώθηκε από όχημα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου 75χρονη στην Πάφο

Νέα τραγωδία: Έχασε την ισορροπία της και καταπλακώθηκε από όχημα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου 75χρονη στην Πάφο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 1.50 μετά το μεσημέρι χθες εντός του χώρου στάθμευσης ξενοδοχείου στην Πάφο, έχασε τη ζωή της η Margery Balfour, 75 ετών από τη Σκωτία.

BEST OF TOTHEMAONLINE