Ενταση, μολότοφ και οδοφράγματα γύρω από το Πολυτεχνείο

Ενταση, μολότοφ και οδοφράγματα γύρω από το Πολυτεχνείο

Ενταση στο Πολυτεχνείο με νεαρούς να εκτοξεύουν μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις.

Νεαροι έστησαν οδοφράγματα στις οδούς Στουρνάρη και Πατησίων με θρανία και καρέκλες που πήραν από τις αίθουσες του Ιδρύματος και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες και μολότωφ στις αστυνομικές δυνάμεις.

Επίσης, αντιεξουσιαστές έχουν ανέβει σε ταράτσες και χτυπούν από εκεί τις δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες κάνουν χρηση χημικών.

Υπενθυμίζεται ότι ομάδες νεαρών είχαν παραμείνει μέσα στο ιστορικό κτίριο, έχοντας καταλάβει το κτίριο Γκίνη και έτσι οι πύλες του ΕΜΠ παρέμειναν ανοικτές. 

Δείτε τις φωτογραφίες 



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η αναπληρώτρια ΓΓ των ΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 1030 θα δει τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE