Απίστευτο ιατρικό φαινόμενο! Έμεινε δύο φορές έγκυος μέσα σε διάστημα δέκα ημερών!

Απίστευτο ιατρικό φαινόμενο! Έμεινε δύο φορές έγκυος μέσα σε διάστημα δέκα ημερών!

Αυτό το ιατρικό φαινόμενο έχει καταγραφεί παγκοσμίως μόνο δέκα φορές.

Είναι δυνατόν μία γυναίκα να μείνει δύο φορές έγκυος μέσα σε διάστημα δέκα ημερών; Κι όμως! Μία Αυστραλή που δυσκολευόταν να μείνει έγκυος, συνέλαβε τελικά δίδυμα με διαφορά δέκα ημερών. Με μία σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία, η Κέιτ Χιλ έμεινε έγκυος δύο φορές.

Αυτό το ιατρικό φαινόμενο έχει καταγραφεί παγκοσμίως μόνο δέκα φορές.

Η Κέιτ έπασχε από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Ο γιατρός της συνέστησε να υποβληθεί σε ορμονική θεραπεία αφού δεν είχε ωορρηξία. Τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αφού η Κέιτ έμεινε δύο φορές έγκυος μέσα σε διάστημα δέκα ημερών.

"Τα δίδυμα συνελήφθησαν σε διαφορετικές μέρες παρόλο που υπήρξε μόνο μια σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία", υποστήριξε η ίδια στο αυστραλιανό δίκτυο "Seven Network" και πρόσθεσε: "Ο σύζυγός μου και εγώ είχαμε μόνο μία συνεύρεση. Το σπέρμα του έμεινε ζωντανό για δέκα μέρες και κατάφερε να γονιμοποιήσει και δεύτερο ωάριο", δήλωσε.

Τα δύο μωρά, Σαρλότ και Ολίβια, είναι σήμερα 10 μηνών γεννήθηκαν με διαφορετικό βάρος και σε διαφορετικό στάδιο ανάπτυξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι περισσότερες δίδυμες κυήσεις προέρχονται από δύο διαφορετικά ωάρια που απελευθερώνονται την ίδια μέρα από τις ωοθήκες. Σπανιότερη θεωρείται η γέννηση μονοζυγωτικών διδύμων, τα οποία προέρχονται από ένα γονιμοποιημένο ωάριο που στη συνέχεια χωρίζεται στα δύο. Όπως επεσήμανε ο μαιευτήρας της Κέιτ, Μπραντ Αρμστρονγκ, ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβη στην πελάτισσά του μέχρι που το έψαξε στο Διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE