Απίστευτο ιατρικό φαινόμενο! Έμεινε δύο φορές έγκυος μέσα σε διάστημα δέκα ημερών!

Απίστευτο ιατρικό φαινόμενο! Έμεινε δύο φορές έγκυος μέσα σε διάστημα δέκα ημερών!

Αυτό το ιατρικό φαινόμενο έχει καταγραφεί παγκοσμίως μόνο δέκα φορές.

Είναι δυνατόν μία γυναίκα να μείνει δύο φορές έγκυος μέσα σε διάστημα δέκα ημερών; Κι όμως! Μία Αυστραλή που δυσκολευόταν να μείνει έγκυος, συνέλαβε τελικά δίδυμα με διαφορά δέκα ημερών. Με μία σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία, η Κέιτ Χιλ έμεινε έγκυος δύο φορές.

Αυτό το ιατρικό φαινόμενο έχει καταγραφεί παγκοσμίως μόνο δέκα φορές.

Η Κέιτ έπασχε από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Ο γιατρός της συνέστησε να υποβληθεί σε ορμονική θεραπεία αφού δεν είχε ωορρηξία. Τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αφού η Κέιτ έμεινε δύο φορές έγκυος μέσα σε διάστημα δέκα ημερών.

"Τα δίδυμα συνελήφθησαν σε διαφορετικές μέρες παρόλο που υπήρξε μόνο μια σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία", υποστήριξε η ίδια στο αυστραλιανό δίκτυο "Seven Network" και πρόσθεσε: "Ο σύζυγός μου και εγώ είχαμε μόνο μία συνεύρεση. Το σπέρμα του έμεινε ζωντανό για δέκα μέρες και κατάφερε να γονιμοποιήσει και δεύτερο ωάριο", δήλωσε.

Τα δύο μωρά, Σαρλότ και Ολίβια, είναι σήμερα 10 μηνών γεννήθηκαν με διαφορετικό βάρος και σε διαφορετικό στάδιο ανάπτυξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι περισσότερες δίδυμες κυήσεις προέρχονται από δύο διαφορετικά ωάρια που απελευθερώνονται την ίδια μέρα από τις ωοθήκες. Σπανιότερη θεωρείται η γέννηση μονοζυγωτικών διδύμων, τα οποία προέρχονται από ένα γονιμοποιημένο ωάριο που στη συνέχεια χωρίζεται στα δύο. Όπως επεσήμανε ο μαιευτήρας της Κέιτ, Μπραντ Αρμστρονγκ, ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβη στην πελάτισσά του μέχρι που το έψαξε στο Διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE