Χριστόφιας: «Πότε δε χρησιμοποίησα συνεργάτες για να μου μαγειρεύουν ή να σερβίρουν ούζα»

Χριστόφιας: «Πότε δε χρησιμοποίησα συνεργάτες για να μου μαγειρεύουν ή να σερβίρουν ούζα»

«Ανάξιοι λόγου» οι ισχυρισμοί, αν δεν πρόσβαλαν την επαγγελματική αξιοπρέπεια των συνεργατών του, δήλωσε ο Δημήτρης Χριστόφιας.

Τιποτένιους χαρακτήρισε του ισχυρισμούς ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριος Δημήτρης Χριστόφιας ότι χρησιμοποιούσε τους συνεργάτες του ως «υπάλληλούς» του.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στο δικαστήριο ο κύριος Χριστόφιας, ποτέ δεν χρησιμοποίησε ή χρησιμοποιεί τους συνεργάτες τους για «γεωργικές εργασίες ή για να μου μαγειρεύουν ή να σερβίρουν ούζα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. 

«Θα τα θεωρούσα όλα ανάξια λόγου εάν δεν πρόσβαλαν την επαγγελματική αξιοπρέπεια και τιμή ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Χριστόφιας: «Δεν είχα χρόνο με τις συνομιλίες. Το τελευταίο που με απασχολούσε ήταν η Ομόνοια»

Χριστόφιας: «Ο Μιλτής πρόσβαλε την γυναίκα μου μπροστά μου» - Του είπε ότι έπρεπε να πληρωθεί και της απάντησε «έννε δική σου δουλειά»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.