18 υποψηφιότητες για τους Δήμους της Λάρνακας

18 υποψηφιότητες για τους Δήμους της Λάρνακας

Δεκαοκτώ συνολικά υποψηφιότητες υποβλήθηκαν για τη πόλη και επαρχία Λάρνακας ενόψει των Δημοτικών Εκλογών που θα διεξαχθούν στις 18 Δεκεμβρίου 2016.

Σε δηλώσεις του ο Έφορος Εκλογής Δημάρχων και μελών Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της Επαρχίας Λάρνακας, Επαρχος Λάρνακας Οδυσσέας Χατζηστεφάνου ανέφερε ότι «σήμερα 17 Νοεμβρίου έχουμε δεχθεί τις υποψηφιότητες για τους Δημάρχους για τους δήμους της επαρχίας Λάρνακας. Συνολικά για τους έξι Δήμους είχαμε 18 υποψηφιότητες».

Πρόσθεσε ότι «η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά γύρω στις 12.30 το μεσημέρι και για 24 ώρες, δηλαδή μέχρι αύριο το μεσημέρι στις 12.30 θα υπάρχει ανοικτή περίοδος για υποβολή ενστάσεων. Σε περίπτωση που υπάρχει σε ένα Δήμο μόνο μία υποψηφιότητα στις 12.30 αύριο το μεσημέρι θα ξεκινήσει η διαδικασία  ανακήρυξης του υποψηφίου».

Ανέφερε ακόμα ότι «η όλη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων κύλησε ομαλά και ευελπιστούμε ότι μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου ημέρα διεξαγωγής των Δημοτικών εκλογών θα συνεχιστεί το καλό κλίμα».

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (17/11)  υπέβαλαν υποψηφιότητα για τους έξι Δήμους της επαρχίας Λάρνακας 18 υποψηφιότητες ενώ στις εκλογές του 2011 είχαν υποβάλει υποψηφιότητα 15 άτομα.

Σημειώνεται ότι ο μόνος Δήμος για τον οποίο υπεβλήθη μόνο μία υποψηφιότητα ήταν ο Δήμος Λειβαδιών με υποψήφιο τον Μάριο Αρμένη και σε περίπτωση που μέχρι αύριο στις 12.30 το μεσημέρι δεν υπάρξουν ενστάσεις, τότε ο Εφορος Εκλογής  Οδυσσέας Χατζηστεφάνου θα προχωρήσει στην ανακήρυξη του.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE