ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΒΟΜΒΑ MINERVA: «Ενν καλύτερα να φύγεις που δαμε» - Η 3η βομβιστική επίθεση εναντίον Κουτσοκούμνη μέσα σε δυο χρόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΟΜΒΑ MINERVA: «Ενν καλύτερα να φύγεις που δαμε» - Η 3η βομβιστική επίθεση εναντίον Κουτσοκούμνη μέσα σε δυο χρόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Καλύτερα να φύγεις που δαμε». Αυτήν ήταν μια από τις πολλές ατάκες που ειπώθηκε ενώπιον μας, όταν επιχειρήσαμε να μιλήσουμε με ιδιοκτήτες γειτονικών καταστημάτων της εταιρείας Μινέρβα Ασφαλιστικής.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Ιδιοκτήτης καταστήματος που γειτονεύει με την εταιρεία μας ανέφερε πως αντιλήφθηκε το περιστατικό το πρωί της Πέμπτης (17/11) που ήρθε να ανοίξει το μαγαζί του, το οποίο υπέση ζημιές. Στην πόρτα εισόδου του υποστατικού του ήταν εμφανή τα σημάδια τηςέκρηξης, αφού έσπασαν οι τζαμαρίες από την έκρηξη.

«Εν καλλίτερα να φύεις που δαμε» ήταν η ατάκα άλλου προσώπου προς τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που γειτονεύει με την Μινέρβα καθώς όπως μας αναφέρθηκε είναι η τρίτη βομβιστική επίθεση που σημειώνεται στην ασφαλιστική εταιρεία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη μέσα σε δυο χρόνια.

Να σημειώσουμε πως οι καταστηματάρχες που βρίσκονται κοντά στην εταιρεία έχουν προβληματιστεί αρκετά καθώς φοβούνται πως τα μαγαζιά θα υποστούν ζημίες από τις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώνονται εναντίον της Minerva.

Η πληροφόρηση που είχαμε από άτομο που είναι στο χώρο των ασφαλειών και επισκέφθηκε την σκηνή, είναι πως η εταιρεία δουλεύει κανονικά και οι υπάλληλοι έχουν προσέλθει στα γραφεία τους, καθώς το κτίριο διαθέτει και άλλη είσοδο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top