ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα- Αναποδογύρισε το όχημα - Σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο 35χρονη

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα- Αναποδογύρισε το όχημα - Σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο 35χρονη

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε 35χρονη μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στα ξημερώματα της Πέμπτης (17/11)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/11) στο δρόμο Αγίας Παρασκευής στην Γερμασόγεια

Η 35χρονη οδηγός κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, κτύπησε στο πεζοδρόμιο και στην συνέχεια στο ανάχωμα με αποτέλεσμα το όχημά της να ανατραπεί . 

Στην σκηνή κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρο καθώς η οδηγός είχε εγκλωβιστεί.

Η 35χρονη απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αφού υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα αριστερού βραχίονα και κάταγμα μύτης και κρατήθηκε για νοσηλεία.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE