Ο Πρόεδρος Αναστασιάδη ενημερώνει τα ελληνικά κόμματα για τις εξελίξεις στις συνομιλίες

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδη ενημερώνει τα ελληνικά κόμματα για τις εξελίξεις στις συνομιλίες

Την ενημέρωση των ελληνικών κομμάτων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και από τις πρόσφατες συνομιλίες στην Ελβετία, συνεχίζει, την Πέμπτη (17/11), στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε, αργά το βράδυ της Τετάρτης (16/11), μετά τις συναντήσεις που είχε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος εξέφρασε την πάγια στήριξη του κόμματός του στις προσπάθειες εξεύρεσης δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

Το πρωί, ο κ. Αναστασιάδης θα έχει  διαδοχικές συναντήσεις με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE