Η Μισέλ για πρόεδρος; Τι απάντησε όταν της είπαν να βάλει υποψηφιότητα

Η Μισέλ για πρόεδρος; Τι απάντησε όταν της είπαν να βάλει υποψηφιότητα

Την Μισέλ Ομπάμα για πρόεδρο θέλουν πολλοί Αμερικανοί και την παρακινούν να κατέβει στις προεδρικές εκλογές του 2020. Αυτό της ζήτησε κάποιος και στη διάρκεια εκδήλωσης στο Λευκό Οίκο.

«Κατέβα για πρόεδρος», της είπε.

«Ησυχία εκεί πίσω», απάντησε η ίδια.

Όμως αυτό το χαμογελαστό «ησυχία εκεί πίσω» στην εκδήλωση για τους άστεγους βετεράνους στο Λευκό Οίκο, αναπτέρωσε τις ελπίδες.

Επιπλέον, η φωτογράφιση που έκανε για τη Vogue του Δεκεμβρίου, θα κάνει τους εχθρούς της να σκάσουν.

Τώρα που χαλαρώνει από τα βάρος του τίτλου της, ποζάρει για το φακό της διάσημης Ανι Λίμποβιτς με φόντο το Λευκό Οίκο και με θηλυκές τουαλέτες Χερέρα και Ατελιέ Βερσάτσε... περισσότερο ως μοντέλο παρά ως Πρώτη Κυρία.

Υπάρχουν όμως κι αυτοί που δε βλέπουν την ώρα να φύγει από την προεδρική κατοικία. Όπως η διευθύντρια ενός οργανισμού στην κομητεία Κλέι, στη Δυτική Βιρτζίνια, η οποία προφανώς προτιμάει τη Μελάνια Τραμπ.

"Θα είναι αναζωογονητικό να έχουμε μια φινετσάτη, όμορφη, αξιοπρεπή πρώτη κυρία στον Λευκό Οίκο. Βαρέθηκα να βλέπω έναν πίθηκο με ψηλοτάκουνα". Αυτό έγραψε στο Facebook η Πάμελα Τέηλορ.

Η δήμαρχος του Κλέι, έριξε λάδι στη φωτιά: "Μου έφτιαξες τη μέρα Παμ".

Έτσι απάντησε κι έγινε της κακομοίρας στα social media.

Τα ρατσιστικά σχόλια αποσύρθηκαν... σωρεία οι απειλές κατά των δύο γυναικών... και πολλοί ζητούν να τις απολύσουν. Η Τέηλορ πάντως ζήτησε συγνώμη.

 

Πηγή: STAR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE