ΑΘΗΝΑ: Επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου λόγω επίσκεψης Ομπάμα

ΑΘΗΝΑ: Επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου λόγω επίσκεψης Ομπάμα

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση τα επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου, στην Αθήνα, που θυμίζει "πεδίο μάχης" το απόγευμα της Τρίτης 15/11

Περίπου 150 αντιεξουσιαστές εξακολουθούν να ρίχνουν βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, κυρίως από τις οδούς Σολωμού, Στουρνάρη και Τοσίτσα, αλλά και μέσα από το Πολυτεχνείο.

Παράλληλα, έχουν στήσει οδοφράγματα σε στις οδούς Στουρνάρη και Τοσίτσα. Οι αστυνομικές δυνάμεις από την πλευρά τους, συνεχίζουν να κάνουν χρήση χημικών, προσπαθώντας να απωθήσουν τους αντιεξουσιαστές.

Η Πατησίων έχει κλείσει μέχρι το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ παράλληλα παραμένουν κλειστοί όλοι οι δρόμοι στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE