ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος ύποπτος για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος ύποπτος για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού

Aφέθηκε ελεύθερος ο 39χρονος ο οποίος συνελήφθη στην Πάφο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και απόκτησης ή κατοχής παιδικής πορνογραφίας εν αναμονή των επιστημονικών τεκμηρίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα εξέπνευσε το  διάταγμα προσωποκράτησης του 39χρονου ο οποίος έχει  συλληφθεί για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Πάφο, ενώ δεν ζητήθηκε  ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης του εν αναμονή  των επιστημονικών τεκμηρίων.

Ο 39χρονος αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες, αυτή  της σεξουαλικής κακοποίησης δείχνοντας φωτογραφίες άσεμνες στην ανήλικη, η οποία έκανε την καταγγελία,της κατοχής παιδικής πορνογραφίας και το αδίκημα της εξασφάλισης παιδικής πορνογραφίας.

Οι έρευνες των μελών του Τμήματος Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζονται.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE