«Ρουφιάνε, σπιούνε!» - Η αγόρευση για μετριασμό της ποινής του Ξιούρουππα

«Ρουφιάνε, σπιούνε!» - Η αγόρευση για μετριασμό της ποινής του Ξιούρουππα

Μετά την παραδοχή του Γιώργου Ξιούρουππα για ηθελημένη ανθρωποκτονία Γιώτη Χριστοδούλου,γνωστού ως «Καμαρκώτη», ο συνήγορος υπεράσπισής του Ρίκκος Μαππουρίδης, αγόρευσε για μετριασμό της ποινής.

Ανάμεσα στους μετριαστικούς παράγοντες που ανέφερε ήταν  η πλήρης μεταμέλεια του Γιώργου Ξιούρουππα για τον φόνο του 40χρονου (25 Απριλίου 2016, στο νυκτερινό κέντρο Perfector στη Λάρνακα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραδέχθηκε ηθελημένη ανθρωποκτονία ο Ξιούρουππας – Στις 21Νοεμβρίου τα νεότερα

Επίσης αναφέρθηκε στη θέση του Ξιούρουππα ότι ο Χριστοδούλου τον είχε προσβάλει δημοσίως, λίγο πριν από τον φόνο, λέγοντάς του «ρουφιάνε, σπιούνε».

Ο Χριστοδούλου θεωρούσε υπαίτιο για σύλληψή του σε σχέση με υπόθεση ναρκωτικών τον Γιώργο Ξιούρουππα.

Ιωάννα Μάντζιηπα
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE