Η Ευρυδίκη μιλά για το Κυπριακο! «Ανεπίτρεπτο μετά από 42 χρόνια κατοχής...» VIDEO

Η Ευρυδίκη μιλά για το Κυπριακο! «Ανεπίτρεπτο μετά από 42 χρόνια κατοχής...» VIDEO

Η Κύπρια τραγουδίστρια έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Χρήστο Κωνσταντίνου για την εκπομπή «Όλα Για Σένα» και το MEGAONE...

Η Ευρυδίκη αγαπά τον τόπο της και δεν χάνει ευκαιρία να εκδηλώσει τα τρυφερά της συναισθήματα για την Κύπρο. Η τραγουδίστρια παρόλο που είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών επισκέπτεται πολύ συχνά τον τόπο της και ενδιαφέρεται για όλα συμβαίνουν. 

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου παρατηρώντας το ενδιαφέρον της για τα κοινά δεν μπορούσε να μην προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω την συνέντευξη κι έτσι την ρώτησε κατά πόσο θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Και μπορεί η Ευρυδίκη να θεωρεί ότι δεν έχει τα εφόδια, αφού είναι πολύ ειλικρινής και ευαίσθητη για να γίνει πολιτικός, αλλά έχει την δική της άποψη και επιχειρηματολογία όσον αφορά στο κυπριακό. 

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη της Ευρυδίκης στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE