ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περδίκης: Να συγκληθεί το Εθνικό Συμβούλιο

Περδίκης: Να συγκληθεί το Εθνικό Συμβούλιο

Τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου ζήτησε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Περιβαλλοντιστών – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης.

“Προφανώς ο Πρόεδρος αποφεύγει τη συλλογικότητα την οποία επικαλείτο όταν επρόκειτο να εκλεγεί, αποφεύγει να μοιραστεί την ευθύνη με τους ώμους όλων των πολιτικών δυνάμεων, αποφεύγει τον συνσχεδιασμό και επιλέγει την μεμονωμένη ενημέρωση χωρίς πρακτικά και αποδείξεις. Αυτές οι διαδικασίες δεν μυρίζουν καλά, εκπέμπουν μηνύματα έλλειψης εμπιστοσύνης, διευρύνεται το χάσμα εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και του Προέδρου” είπε.

Αναφέροντας ότι είναι κρίσιμες οι ώρες, είπε ότι πρέπει να συγκληθεί το Εθνικό Συμβούλιο, να κρατηθεί η ενότητα και να γίνει συζήτηση και συναπόφαση.

Ο κ. Περδίκης είπε ότι σήμερα συνεδριάζει η πολιτική επιτροπή του Κινήματος. Εάν, πρόσθεσε, ο Πρόεδρος `επιμένει στις κατ`ιδίαν συναντήσεις η προσωπική μου άποψη είναι να ανταποκριθούμε αλλά είναι πιο σωστό και παραγωγικό να υπάρξει συνεδρίαση του ΕΣ ανεξάρτητα εάν θα γίνουν παράλληλα και κατ΄ ιδίαν συναντήσεις`.

Η Τουρκία απειλεί έχει βάλει ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα και για να αντιμετωπιστεί αυτό χρειάζεται σύνεση και αποφασιστικότητα κατέληξε.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top