Επαγγελματίες Οπλίτες: Πρώτη μέρα στις μονάδες με παράπονα για αδικίες – «Λευκωσιάτης τοποθετήθηκε στον Κάμπο!»

Επαγγελματίες Οπλίτες: Πρώτη μέρα στις μονάδες με παράπονα για αδικίες – «Λευκωσιάτης τοποθετήθηκε στον Κάμπο!»

Στις μονάδες όπου θα υπηρετήσουν παρουσιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας (14/11) οι συμβασιούχοι επαγγελματίες οπλίτες μετά την 15ημερη εκπαίδευση την οποία έτυχαν στα ΚΕΝ.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σύμφωνα με το ΥΠΑΜ οι οπλίτες τοποθετήθηκαν στις μονάδες τους κατά σειρά προτεραιότητας με βάση την μοριοδότηση τους.

Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερα μας δημοσιεύματα προτεραιότητα με βάση τον σχεδιασμό του Υπουργείου είχαν οι παντρεμένοι οπλίτες και ιδίως όσοι έχουν παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επαγγελματίες Οπλίτες: Κάποιοι θα υπηρετήσουν μακριά από τα σπίτια τους – Ποιοι θα έχουν προτεραιότητα

 

Πάντως, από την Παρασκευή (11/11), ημέρα γνωστοποίησης των μονάδων όπου θα υπηρετήσουν, οπλίτες, εξέφρασαν τα παράπονα τους για τις μακρινές τους τοποθετήσεις.

Πληροφορία που έφτασε στην ιστοσελίδας μας αναφέρει ότι υπάρχει περίπτωση οπλίτη από τον Άγιο Δομέτιο ο οποίος τοποθετήθηκε στον Κάμπο!

Εμείς, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με το Υπουργείο Άμυνας ώστε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την συγκεκριμένη πληροφορία  χωρίς όμως αυτό να γίνει εφικτό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE