ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επαγγελματίες Οπλίτες: Πρώτη μέρα στις μονάδες με παράπονα για αδικίες – «Λευκωσιάτης τοποθετήθηκε στον Κάμπο!»

Επαγγελματίες Οπλίτες: Πρώτη μέρα στις μονάδες με παράπονα για αδικίες – «Λευκωσιάτης τοποθετήθηκε στον Κάμπο!»

Στις μονάδες όπου θα υπηρετήσουν παρουσιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας (14/11) οι συμβασιούχοι επαγγελματίες οπλίτες μετά την 15ημερη εκπαίδευση την οποία έτυχαν στα ΚΕΝ.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σύμφωνα με το ΥΠΑΜ οι οπλίτες τοποθετήθηκαν στις μονάδες τους κατά σειρά προτεραιότητας με βάση την μοριοδότηση τους.

Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερα μας δημοσιεύματα προτεραιότητα με βάση τον σχεδιασμό του Υπουργείου είχαν οι παντρεμένοι οπλίτες και ιδίως όσοι έχουν παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επαγγελματίες Οπλίτες: Κάποιοι θα υπηρετήσουν μακριά από τα σπίτια τους – Ποιοι θα έχουν προτεραιότητα

 

Πάντως, από την Παρασκευή (11/11), ημέρα γνωστοποίησης των μονάδων όπου θα υπηρετήσουν, οπλίτες, εξέφρασαν τα παράπονα τους για τις μακρινές τους τοποθετήσεις.

Πληροφορία που έφτασε στην ιστοσελίδας μας αναφέρει ότι υπάρχει περίπτωση οπλίτη από τον Άγιο Δομέτιο ο οποίος τοποθετήθηκε στον Κάμπο!

Εμείς, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με το Υπουργείο Άμυνας ώστε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την συγκεκριμένη πληροφορία  χωρίς όμως αυτό να γίνει εφικτό. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top