ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριος καυγάς σε γνωστό νυκτερινό κέντρο – Του έσπασε τα μούτρα και τον έστειλε στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριος καυγάς σε γνωστό νυκτερινό κέντρο – Του έσπασε τα μούτρα και τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Παρεξηγήθηκαν για ασήμαντο λόγο και τον έστειλε στο νοσοκομείο με αιμάτωμα και κάταγμα.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται 35χρονος από τη Λεμεσό μετά από άγριο ξυλοδαρμό του σε γνωστό νυκτερινό κέντρο της πόλης, το βράδυ του Σαββάτου (12/11).

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, ο 35χρονος είχε παρεξηγηθεί με άγνωστο του πρόσωπο το οποίο ήταν θαμώνας στο μαγαζί με αποτέλεσμα ο τελευταίος να του επιτεθεί και να τον κτυπήσει στο πρόσωπο.

Όπως ισχυρίστηκε ο 35χρονος, τον άντρα δεν τον γνωρίζει απλά έτυχε να συζητήσουν για κάτι εκείνη την στιγμή.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρει κάταγμα ρινικού οστού αλλά και αιμάτωμα στο δεξί μάτι.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση ενώ αναζητεί τον άντρα που επιτέθηκε στον 35χρονο. 

*Φωτογραφία Αρχείου 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.