Τσαβούσογλου: «Πενταμερείς συνομιλίες για Κυπριακό» - Έκανε λόγο για υποκρισία σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σουλτς

Τσαβούσογλου: «Πενταμερείς συνομιλίες για Κυπριακό» - Έκανε λόγο για υποκρισία σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σουλτς

«Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό. Θέλουμε πενταμερείς συνομιλίες με τη συμμετοχή της Τουρκίας, της Ελλάδας και των Ηνωμένων Εθνών».

Αυτά φέρεται να είπε ο Τούρκος Υπουργός ΕξωτερικώνΜεβλούτ Τσαβούσογλου μετά το πέρας συνάντησής του με τον ομόλογό του της Κίνας.

Ο Τσαβούσογλου σχολίασε και τις τοποθετήσεις του Μάρτιν Σουλτς. Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου σε δηλώσεις του στην Bild με αφορμή τις συλλήψεις δημοσιογράφων και πολιτικών στην Τουρκία, είπε ότι η ΕΕ πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο επιβολής οικονομικών κυρώσεων κατά της Άγκυρας.

Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας, λοιπόν, έκανε λόγο για υποκρισία σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Σουλτς, ενώ μίλησε για ενέργειες που εξυπηρετούν συμφέροντα του PKK στην Ευρωβουλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE