VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο
Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.
Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους που το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στο νέο κατάστημα της αλυσίδας AΛΦΑ-ΜΕΓΑ που εγκαινιάστηκε στα Λατσιά, φωτογραφήθηκε με κόσμο και «έντυσε» με μουσική το όλο event καθώς όπως είναι γνωστό είναι και ραδιοφωνική παραγωγός του Klik Fm.
Η Χριστιάνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πιο κάτω φωτογραφία όπου ποζάρει με την ηθοποιό Δανάη Χρίστου αλλά και την Κάτια Θεοδότου.
Άλλωστε η Κύπρια παρουσιάστρια είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας των υπεραγορών AΛΦΑ ΜΕΓΑ και βρίσκεται πάντα σε κάθε εκδήλωσή τους, ώστε να στηρίξει και αυτή με τον τρόπο της και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό της.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις