ΜΑΖΩΤΟΣ: Στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα κυνηγός – Εξερράγη το όπλο του

ΜΑΖΩΤΟΣ: Στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα κυνηγός – Εξερράγη το όπλο του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής (13/11) κυνηγός μετά από τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα κυνηγός φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στο δεξί χέρι καθώς εξερράγη η θαλάμη του κυνηγετικού του όπλου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, γύρω στις 9:45 το πρωί της Κυριακής (13/11) λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, από το τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γ.Ν. Λάρνακας πως γύρω στις 9:35 το πρωί μεταφέρθηκε από φιλικό του πρόσωπο, 77χρονος κυνηγός ο οποίος τραυματίστηκε στην περιοχή του Μαζωτού.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 77χρονος κυνηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εξερράγη η θαλάμη του κυνηγετικού του όπλου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 77χρονος υπέστη μεγάλο θλαστικό τραύμα στο δεξί του φρύδι, κάταγμα εγγύς φάλαγγας μέσω δάκτυλου του δεξιού χεριού του.

Στον 77χρονο έγινε συρραφή των τραυμάτων και απελύθη.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).

BEST OF TOTHEMAONLINE