Άγριο έγκλημα στο Κερατσίνι - Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 32χρονο

Άγριο έγκλημα στο Κερατσίνι - Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 32χρονο

Δύο άγνωστοι δράστες τον γάζωσαν με σφαίρες ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του

Άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα έναν άνδρα στο Κερατσίνι, ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 13/11.

Οι δύο δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν τον 32χρονο, που βρισκόταν μέσα στο αμάξι του, στη συμβολή των οδών Σπερχειού και Πελοποννήσου και άρχισαν να τον πυροβολούν, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στο σημείου του εγκλήματος  βρέθηκαν δέκα κάλυκες. Προανάκριση για τον υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE