Μακελειό στο Πακιστάν – Τουλάχιστον 25 νεκροί μετά από έκρηξη

Μακελειό στο Πακιστάν – Τουλάχιστον 25 νεκροί μετά από έκρηξη

Έκρηξη που σημειώθηκε το Σάββατο 12/11 σε μουσουλμανικό ιερό τόπο στο νοτιοδυτικό Πακιστάν προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 25 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

Ο Χασίμ Γαλζάι, περιφερειακός αστυνομικός διοικητής, είπε στο Ρόιτερς πως ο  απολογισμός βασίζεται στις αρχικές πληροφορίες και μπορεί να αυξηθεί.  Η έκρηξη σημειώθηκε στο ιερό Σαχ Νουράνι, που βρίσκεται στην επαρχία  Μπαλουτσιστάν, περίπου 100 χλμ. βόρεια του Καράτσι, την ώρα που εκατοντάδες  άνθρωποι βρίσκονταν μέσα σ' αυτό, δήλωσε ο Γαλζάι.  Δεκάδες τραυματίες μεταφέρονται στη γειτονική πόλη Χαμπ και στο Καράτσι, δήλωσε  στο Geo TV ο αξιωματούχος των υπηρεσιών διάσωσης Χακίμ Νάσι.
 
Η κυβέρνηση έστειλε 25 ασθενοφόρα από τη Χαμπ στο ιερό, δήλωσε ο Άκμπαρ  Χαριφάλ, επαρχιακός αξιωματούχος του Μπαλουτσιστάν.  "Κάθε μέρα, γύρω στη δύση του ηλίου, γίνεται εδώ ένας νταμάαλ (τελετουργικός  χορός) και πολλοί άνθρωποι έρχονται γι' αυτό", είπε ο φύλακας του ιερού Ναουάζ  Άλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE