Μητέρα έγινε ανθρώπινη ασπίδα για το δίχρονο παιδί της

Μητέρα έγινε ανθρώπινη ασπίδα για το δίχρονο παιδί της

Τρόμο έζησε μία μητέρα στο Αναχάιμ της Καλιφόρνια, η οποία έπρεπε να μπει η ίδια, ανθρώπινη ασπίδα στον 2χρονο γιο της καθώς δύο μεγάλα και άγρια σκυλιά είχαν επιτεθεί στο παιδί στην αυλή του σπιτιού τους.

Τα δύο ζώα θα είχαν τραυματίσει θανάσιμα το παιδί εάν δεν έπαιρνε την κατάσταση στα χέρια της η κ. Μπίσοπ η οποία ωστόσο ήταν και αρκετά άτυχη καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν μπορούσε να βρει τα κλειδιά του σπιτιού της, έγκαιρα.

Μετά και την άμεση επέμβαση δύο γειτόνων τα σκυλιά απομακρύνθηκαν -και τέθηκαν υπό περιορισμό- και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης με σοβαρά τραύματα στο σώμα και στο πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Ο ΓΓ ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Υποστρατήγου Μοχάμαντ Ασαντουλάχ Μινχαζούλ ‘Αλαμ στη θέση του Διοικητή της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

BEST OF TOTHEMAONLINE