Μοντ Πελεράν: Διάλειμμα μισής ώρας στη συνάντηση των ηγετών

Μοντ Πελεράν: Διάλειμμα μισής ώρας στη συνάντηση των ηγετών

​Διάλειμμα μισής ώρας από τη συνάντησή τους στο Μοντ Πελεράν, που ξεκίνησε το πρωί για συνέχιση της συζήτησης επί του ενοποιημένου εγγράφου για τα κριτήρια του εδαφικού κάνουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Οπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το διάλειμμα γίνεται προκειμένου οι δυο ηγέτες να διαβουλευθούν με τις διαπραγματευτικές τους ομάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE