ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό και το πρόσωπο της μητέρας του πάνω από δυο φορές

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό και το πρόσωπο της μητέρας του πάνω από δυο φορές

Φονικό διαπράχθηκε στον Άγιο Δομέτιο, γύρω στις 8:00 το πρωί της Παρασκευής (11/11), όταν 36χρονος αφαίρεσε την ζωή της ίδιας του της μητέρας και ακολούθως παραδόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ ο 36χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ στην σκηνή βρέθηκαν δυο μαχαίρια.

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Δυο μαχαίρια παρέδωσε ο δράστης – Μπρούμυτα η μάνα του, μεταβαίνει η ιατροδικαστής

Σύμφωνα με την αυτοψία που έχει διενεργηθεί το θύμα φέρει πάνω από δυο μαχαιριές στο λαιμό και το πρόσωπο. Η 65χρονη γυναίκα εντοπίστηκε από την Αστυνομία μέσα στο σπίτι της μπρούμυτα και μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η αδερφή του δράστη καθώς επίσης και ο πατέρας του κατέρρευσαν ψυχολογικά από την στυγερή αυτή δολοφονία ενώ θλίψη προκάλεσε το γεγονός και σε όλη την κοινή γνώμη αφού μιλούμε για μια οικογενειακή τραγωδία.

Τραγική φιγούρα η αδερφή – Ο πατέρας της πήρε την εγγονή στο σχολείο και ο αδερφός της σκότωσε την μάνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας θα διαπιστωθούν μετά την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί το Σάββατο 12/11.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Μπαινόβγαινε στο ψυχιατρείο ο μητροκτόνος – Γνωστή φυσιογνωμία στην περιοχή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Με μαχαίρι αφαίρεσε τη ζωή της 65χρονης ο μητροκτόνος – Παραδέχθηκε αμέσως

 ΕΚΤΑΚΤΟ: Φονικό στον Άγιο Δομέτιο – Γιος σκότωσε την 65χρονη μάνα του και παραδόθηκε

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE