O καιρός το Σαββατοκύριακο – Αναλυτικά η πρόβλεψη

O καιρός το Σαββατοκύριακο – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Την Παρασκευή 11/11 θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια, αλλά µέχρι λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθµος στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, ενώ θα υπάρχουν και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE