Τα λένε εκ νέου την Παρασκευή (11/11) Αναστασιάδης – Ακιντζί

Τα λένε εκ νέου την Παρασκευή (11/11) Αναστασιάδης – Ακιντζί

Σχεδόν τρεις ώρες η συνάντηση των ηγετών στο Μοντ Πελεράν, νέα συνάντηση την Παρασκευή στις 10.30

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 20.30 τοπική ώρα (21.30 ώρα Κύπρου) η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο Μοντ Πελεράν, κατά την οποία συνεχίστηκε η συζήτηση για το ενοποιημένο έγγραφο με τις θέσεις της κάθε πλευράς για τα κριτήρια του εδαφικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί αύριο στις 10.30 το πρωί τοπική ώρα. Στις 9 εξάλλου αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη διαπραγματευτική ομάδα της ελληνοκυπριακής πλευράς.

Στο μεταξύ, οι αντιπροσωπείες των δύο πλευρών παρακάθονται απόψε στο Μοντρέ σε δείπνο στο οποίο τις προσκάλεσαν τα ΗΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο Caveau de Vignerons.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE