Νέα εταιρεία καυσίμων στην Κύπρο! «Μπαίνει» με 31 πρατήρια - Ποια θα αντικαταστήσει

Νέα εταιρεία καυσίμων στην Κύπρο! «Μπαίνει» με 31 πρατήρια - Ποια θα αντικαταστήσει

Γνωστή εταιρία στην Κύπρο ήρθε σε συμφωνία με την CORAL Α.Ε για την εξαγορά των 31 πρατηρίων καυσίμων που διαθέτει στο νησί μας.

Ο λόγος για την LUKOΙL Cyprus η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας kathimerini.gr  «έδωσε τα χέρια» με την MOTOR OIL ώστε να εξαγοράσει το δίκτυο των πρατηρίων της έναντι του ποσού των 10.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ που υπογράφει η  Χρύσα Λιάγκου είναι η πρώτη φορά που η MOTOR OIL κάνει άνοιγμα στο λιανικό εμπόριο καυσίμων εκτός Ελλάδος μέσω της θυγατρικής της CORAL Α.Ε  ενώ με την εξαγορά της LUKOIL Κύπρου θα ελέγχει το 11% των πρατηρίων της Κύπρου που ανέρχονται σε 286.

Αναφορά γίνεται και στην εξαγορά της BP Cyprus από την ΕΚΟ (Ελληνικά πετρέλαια)  το 2003 η οποία σήμερα ελέγχει το 32,5% της τοπικής αγοράς με 91 πρατήρια σε όλη την Κύπρο.

Image result for μοτορ οιλ πρατηρια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE