«Παναγιά μου, δεν ξέρω τι μου συμβαίνει…» Αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε ξανά η Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΒΙΝΤΕΟ

«Παναγιά μου, δεν ξέρω τι μου συμβαίνει…» Αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε ξανά η Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΒΙΝΤΕΟ

Η όμορφη παρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας για το οποίο χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική και το απόγευμα της Τετάρτης 9/11 εμφανίστηκε ξανά στη θέση της. Ωστόσο φαίνεται πως ακόμα δεν είναι απολύτως καλά

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους κατά τη διάρκεια που καθόταν στον καναπέ και συνομιλούσε με τον ηθοποιό Κώστα Δημητρίου αισθάνθηκε εκ νέου αδιαθεσία με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον συνεργάτη της Χάρη Παπαθεοχάρους να πάρει τη θέση της.

«Παναγιά μου δεν ξέρω τι μου συμβαίνει…» είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» και τον καλεσμένο της να προσθέτει πως και ο ίδιος ανησυχεί που την βλέπει να ανασαίνει με δυσκολία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE